Najdražji hotelski apartma na svetu - za eno noč 62.000 evrov!

foto

Hotelski apartmaji so lahko dragi in vsi zapravljamo malo več na dodatnem luksuzu, ko smo na dopustu.


A niti v naših najbolj bujnih fantazijah si ne bi mogli predstaljati, da bi zapravili celoletni dohodek na samo eni noči v hotelu – ne glede na to, kako je lep. Je luksuz in je luksuz, ki presega nas navadne smrtnike.

Z 12 sobami (in seveda z 12 kopalnicami) je kraljevo podstrešno stanovanje v Hotelu President Wilson v Ženevi eno izmed najdražjih hotelskih stanovanj na svetu, z 75,000 švicarskimi franki, kar je 62,000€, na noč. Hotel, ki se nahaja v bližini ženevskega jezera, je gostil predsednike in zvezdnike, kot so Michael Jackson, Rihanna, Richard Branson in Bill Gates – ne da bi hotel takega kalibra potrdil taka imena.


Kaj zvezde dobijo za ta denar?

Stanovanje, ki je veliko 1650m2 in zaseda celotno osmo nadstropje, ima 4 spalnice, številne dnevne sobe, knjižnico, sobo za biljard, fitnes center, sobo za sestanke in jedilnico, v kateri lahko hkrati je 26 ljudi. Dnevno sobo krasi Bang & Olufsen TV, katerega diagonala meri 261cm, v vrednosti 100,000€.  Teraso, veliko 150m2, krasi teleskop, če slučajno panoramski razgled na Mont Blanc in ženevsko jezero ni dovolj. V izogib paparacem imajo na voljo zasebno dvigalo, pri izhodu pa jih ves dan čaka limuzina ...  

Seveda ljudi, ki si lahko privoščijo tako razkošje, skrbi za njihov denar, zato ima stanovanje lastno varnostno ekipo in obsežen sistem varovanja. Opremljeno je z neprebojnimi okni, oklepnimi vrati in trezorjem v velikosti človeka. Vhod je varovan s kamerami in magnetnimi senzorji, ki zaznajo vdor. Dve glavni spalnici imata celo panic button, v primeru neželenega gosta.

Več slik spodaj...

Fotogalerija

Smo ti všeč?


x Zapri