Že veliki Nostradamus je napovedal "Vse se bo začelo v Franciji! "

ronna

"Vse se bo začelo v Franciji ... Dolga in krvava vojna bo! Po dolgi vojni bo prišel mir, a le malo njih bo lahko uživalo v njem". Tako je v svoji knjigi zapisal Nostradamus. Njegova prerokba je strašljiva in odmeva prav v teh dneh, ko imamo še vsi živ spomin na krvave dogodke v Parizu. V isti knjigi je še zapisal: »Iz ruskih step bo prišlo veliko tatarskih nomadov, ki bodo pili iz rimskih fontan.«



Nostradamus je še zapisal. »Rim bo izginil! Iz neba bo padal ogenj in uničil bo tri mesta. Vse bo izgubljeno in videli se bodo le krvavi umori, slišali pa le zvoki orožja in preklinjanj. Pravični bodo močno trpeli. Rim bo izgubil svojo vero in postal sedež Antikrista. Demoni bodo, skupaj z Antikristom iz zraka izvajali velike čudeže in ljudje bodo postali vedno bolj perverzni.

 

Baba Vanga

Tudi Baba Vanga, slepa bolgarska jasnovidka znana po napovedih svetovnih katastrof, je pred smrtjo leta 1996 napovedala, da se bo konec sveta začel v Siriji. Prerokba, ki so jo dolgo skrivali, je prišla na dan v teh dneh.

 

 

Smo ti všeč?


x Zapri