Vsak dan si na obraz namaže prijateljevo spermo. Poglej zakaj

ronna

Da, prav ste prebrali. Na obraz si vsak dan namaže spermo, ki ji jo vsak dan v plastični posodici prinese njen prijatelj.

»Če iz sperme nastanejo otroci in oni imajo čisto mehko kožo, zakaj potem ne bi koristila moji koži ...« Tako pravi mama dveh otrok in nekdanji model Tracy Kiss, ki ima težave z občutljivo kožo na obrazu. Slabo se namreč odziva na kozmetične pripomočke, včasih pa je dovolj že sprememba temperature, da se ji lica obarvajo rdeče. Tega ne more popraviti, lahko pa blaži simptome, ugotavlja.

Zato od prijatelja dobi njegovo spermo in si jo vtira v obraz. Kissova pravi, da uporabi čim bolj svežo, opozarja pa, da je njena kakovost odvisna od prehrane. Predvsem pa opozarja, da je sperma naravna, da v njej ni kemikalij, je aktivna in živa. Vonj sperme, ki si jo namaže na obraz, je sploh ne moti. Z redno uporabo je ugotovila, da svojih težav s kožo ne more odpraviti, je pa po uporabi koža mehkejša.

Kako to počne Tracy Kiss, si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Moški bomo (če že pri katerih) verjetno raje ostali pri običajnih kremah (vsaj večina). Sicer pa če vaše dekle morda ne mara, da jo po obrazu packate s semensko tekočino, ji le pokažite tale članek ... morda si bo premislila.

Fotogalerija

Smo ti všeč?


x Zapri