Hčerka nenadoma umre - mama najde skrivno pismo v sobi in je šokirala nad vsebino

Miha G

12 letna hčerka je leta 2014 nenadoma umrla. Ko sta oče in mama pospravljala njeno sobo, sta našla skrivno pismo, ki ga je napisala sama sebi...Pismo bi naj odprli po 10 letih, amapak nista si mogla pomagati, odprla sta ga...


Pri 12tih letih so bili vaši cilji v življenju kaj?

Za Taylor Smith iz Jonhson Cityija so bili preprosti: Iti na kolidž, potovati v tujino, imeta boga vedno v življenju in gledati veliko serije Doctor Who.

Smith je te cilje napisala sama sebi v pismu ki ga je hranila skrito v škatli z navodili: To lahklo odpre samo Taylor Smith na 12 april 2023 (Razen če so razmere druge).

Pismo je ostalo tam vse do konca njenega življenja. Mesece po tem ko ga napisala je umrla zaradi komplikacij plučnice.

Njeni žalujoči starši so našli pismo med njenimi stvarmi. Odločili so se da to pismo objavijo na spletu upajoč da bo nekomu dalo uteho.

Pismo spomnija na skoraj uraden dokument in zgleda skoraj pomemben.

“Je Doctor Who še vedno na tvju? Če se je končala serija, na kateri regeneraciji so končali? Morala bi gledati Doctor Whoja, ampak pozneje. Zdaj se moraš učit. Spomni se, da sem to pismo napisala pred 10. leti. Zgodile so se dobre in slabe stvari. Tako deluje življenje in moraš se premaknit naprej. “

Pismo vsebuje tudi diagram iPada katerega lahko pokaže svojih otrokom.

“Ne pozabi jim povedat, da smo starejši od tablic” napiše “Imam tudi skico iPada, da jim lahko pokažeš”

Gospod Smith pove “Ne morem je oživet in sem zato srečen, da so ljudje bili navdihnjeni nad njeno zgodbo.”

 

 

Draga Taylor,

Kako je življenje? Življenje je preprosto (pred 10 leti). Vem da sem prepozna za to, ampak ko pišem to sem še prehitra. Čestitam, da si naredila. Če pa nisi pa idi nazaj in poskušaj. Si (Sve) že na faksu? Če nisve razumem. Vedno sve imele dobro razumevanje.

Ne pozabi. Danes je Allanin 11. rojstni dan! Že je stara 11? V mojem času je stara samo 1. Nisem upela iti na zabavo ker sem bila na prvi misiji. Doma sem komaj 6 dni.

Kako je tvoje razmerje z bogom? Si kaj molila, brala biblijo in častila boga? Če nisi se spravi zdaj takoj. Ne briga me v katerem obdobju življenja sve zdaj, moraš iti in narediti to.

Si bila še na kateri misionarski poti? Si bila že v tujini? Kaj pa na letalu?

Je Doctor Who še vedno na tvju? Če se je končala serija, na kateri regeneraciji so končali? Morala bi gledati Doctor Whoja, ampak pozneje. Zdaj se moraš učit

Imaš že svoje stanovanje? Če sve v faxu kaj študirave? Trenutno hočem biti odvetnica.

Razmišljam tudi, da bi prodala iPad in bi si kupila iPad mini. Ne pozabi svojim otrokom povedat, da smo starejši od tablic. Imam tudi skico iPada, da jim lahko pokažeš.

S spoštovanjem, Talyor Smith

 

Besede angela, ki je bil vzet prehitro od družine.

 

vir: facebook.com

Komentarji

Komentiraj

Prijavi se ali komentiraj kot gost:
Smo ti všeč?


x Zapri