Bleščičaste riti, so trend, ki mu bomo priča to poletje

Miha G

Dobro? Pa..slabo? Nikakor!


Ste pod stresom o tem, kaj si naj oblečete za naslednji festival? No, fant, ali imam rešitev za vas! Spoznajte bleščeče riti, nov modni trend, ki je jasen že po imenu.

Seveda ste verjetno že seznanjeni s konceptom bleščečih jošk, saj je bila to vroča stvar modne sezone 2017, vendar se letos moda premaknila navzdol in sicer na vaše riti in to Svetleče riti.

Najprej sem opazil znamko UK Glitter Brand Go Get Glitters na njihovi Instagram strani, ko so objavili fotografijo riti, naslikano kot bleščeča breskev.

Ljubko, kajne? Blagovna znamka je razvila nekaj posebnih modelov, ki uporabljajo debele plasti bleščic, skupaj z velikanskimi bleščečimi kami in kristali, da bi ustvarijo iluzijo spodnjega perila. In potem, seveda, posneli to v počasnem posnetku.

"Mi smo za kreativnosti, svobod in ljubezen kože v kateri ste, kar je sporočilo, ki smo ga želeli prikazati ljudem, ko smo ustvarili ta videz", pravi Sophia Levy, soustanoviteljica Go Get Glitte "Torej, kdo ve - morda bo draguljsko spodnje perilo naslednji trend?"

Če razmišljate: "Wow! To se zdi neudobno! "Potem hej! Imate prav. Medtem pa je zaradi tega trenda potreben kup srbečih bleščic.

Še vedno sem za ta videz. Prosim, potapljajte se v bleščečem (kar je v idealnem primeru, biološko razgradljivem), posnemajte selfije in ljubite svoje telo. V upanju, da vam ni treba sedeti ali se znojit, medtem ko nosite ta trend. Vso srečo!

vir: Facebook.com

Komentarji
 1. wq123 wq123
  Odgovori
 2. Gost - yyy66 Gost - yyy66
  Odgovori
 3. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 4. yanyan314 yanyan314
  Odgovori
 5. Gost - qzz888 Gost - qzz888
  Odgovori
 6. Gost - Imecc Gost - Imecc
  Odgovori
 7. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 8. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 9. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 10. Gost - xia Gost - xia
  Odgovori
 11. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 12. Gost - xiajinyi Gost - xiajinyi
  Odgovori
 13. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 14. Gost - yanmaneee Gost - yanmaneee
  Odgovori

Komentiraj

Prijavi se ali komentiraj kot gost:
Smo ti všeč?


x Zapri