TOP 7 filmov o razmerjih, ki niso nič slabše od psihoterapije

Našli boste rešitve, ovire in vse kar se tiče zapletenih odnosov

Včasih se razmerje ravozla in ga ne moremo razvotlati z dolgimi pogovori v kuhinji. Prepričani smo, da ne pomagajo samo terapevti, ampak tudi dobri filmi.

1. Carol

Leto 1950, New York. Film v slogu starega Hollywooda. V elegantni obliki se rešuje dramatična vsebina - lepa in iskrena, a prepovedana ljubezen.

Film temelji na knjigi Cena soli Patricie Highsmith. Leta 1953 je pisateljica napisala svojo zgodbo, ki je povzročila široko resonanco.

Ali nam lahko ljudje povejo, koga lahko ljubimo? Če zavračate svoja čustva zaradi zakonov, ne izdajate sami sebe?

 

2. Z ljubeznijo, Rosie (With Love, Rosie)

 

Romantična komedija je bila zasnovana na romanu Cecelie Ahern.

Prepričani smo, da ni pomembno, v kakšnem vrstnem redu nadaljujete. Majprej si lahko preberete knjigo in začnete s filmom. Glavna stvar je razumeti idejo, da je pomembno govoriti in ne upati, da bo nekdo razumel brez besed.

 

3. Ni zainteran v vas (Hes Just Not That Into You)

 

Romantična in poučna komedija, ki je prišla iz pisala pisateljev serije "Sex in mesto".

 

4. Uničenje (Demolition)

 

Ni film, ampak vreča motivacije.

 

5. Pot sprememb (Revolutionary Road)

 

1950 in predmestje New Yorka. April in Frank sta poročena sedem let, imata dva otroka. Družina se nanaša na srednji razred, vendar sanjajo o prekinitvi rutine. Urejata jih velika želja po selitvi v Pariz. In to ni tako preprosto, kot se je zdelo na začetku.

 

6. Sinoči (Last Night)

 

Film govori o življenju para - Michael in Joanna. Morajo se deliti le za en dan. Michael in njegova kolegica Laura greta na službeno potovanje, Joanna pa sreča človeka, ki ga je nekoč ljubila.

 

7. Misli kot moški (Think Like A Man)

 

Film je bil posnet na podlagi knjige "Naredite kot ženska, mislite kot moški" Steve Harveyja. Pomaga še bolje razumeti močen spol.

 

Katerega od the filmov boste si ogledali nocoj?

 

Smo ti všeč?


x Zapri